servServiciile companiei noastre sunt dintre cele mai variate, incepand cu asamblarea oricarui tip de mobilier existent pe piata: (Ikea, Mobexpert, Dedeman, Praktiker, Kika, Lem`s etc) si continuand cu diferite operatiuni de montare, demontare, prindere in perete, decupare masca, montaj lustre, montaj aplice, montaj oglinzi de diferite marimi, montaj candelabre, montaj decoratiuni, dorim sa obtinem un design armonios si un cadru perfect a tot ceea ce inseamna montaj/montare mobila, chiar si pentru cei mai pretentiosi clienti!

Ne ocupam de tot ceea ce inseamna asamblare, montare si demontare mobila, fie ca este vorba de mobila de sufragerie, dormitor sau bucatarie la domiciliul dumneavoastra!

In situatia in care mobilierul achizitionat de dumneavoastra nu corespunde dimensiunilor spatiului destinat montajului solicitat, echipa noastra de profesionisti va pune la dispozitie serviciile de decupare, taiere si prindere a respectivului corp de mobilier in functie de situatia data.

In afara serviciior amintite, personalul nostru calificat va mai pune la dispozitie o gama larga de alte servicii precum: montare galerii, tablouri, rafturi, suporti tv, suporti de baie, reparatii si alte modificari ale corpurilor de mobilier, reparatii usi, reparatii sertare, decupaje blaturi de bucatarie, decupaj corpuri pentru hota, reparatii sisteme culisante ale usilor de la dressinguri si a altor dispozitive etc.

Detinem o gama variata de echipamente si unelte de ultima generatie, constienti fiind ca detaliile fac diferenta atunci cand montajul mobilei trebuie sa fie perfect!

De indata ce apelati departamentul operational al companiei noastre, va trebui sa comunicati reprezentantului nostru tipul de mobilier pe care doriti sa il asamblam/desasamblam, denumirea acestuia, masurile/cotele respectivului corp de mobilier , data si ora cand doriti sa se efectueze operatiunea solicitata.

Odata ajunsa echipa de montaj la adresa dumneavoastra va trebui sa asigurati spatiul necesar manipularii si asamblarii respectivului corp de mobilier.

Finalizandu-se operatiunea de montaj mobila, echipa tehnica prezenta in locuinta dumneavoastra va avea obligatia sa pozitioneze/repozitioneze mobilierul in locul dorit.

La sfarsitul intregii operatiuni de asamblare/montare mobila, montatorii nostri vor avea de asemenea obligatia sa pastreze curatenia la locul de munca, colectand astfel toate ambalajele, cartoanele, foliile si alte resturi in care au fost impachetate coletele, urmand ca acestea sa fie reciclate.

In cazul nerespectarii acestor obligatii, aveti dreptul de a depune o sesizare pe adresa de mail a companiei sau la numarul de telefon afisat pe site.

MONTAJ MOBILA

SERVICII PROMPTE MONTAJ MOBILA BUCURESTI

SCRIE-NE UN MESAJ

SPECIALISTII NOSTRI VA RASPUND RAPID

montaj-mobila

MONTAJ MOBILA

Asiguram montaj mobila in Bucuresti, pentru magazine si pentru birou in egala masura.

demontare

DEMONTARE MOBILIER

Oferim servicii de dezasamblare sau demontare mobila pentru mutare in Bucuresti si imprejurimi.

decupare

DECUPARE BLATURI

Decupare blat de bucatarie pentru fixarea chiuvetei indiferent de marime, forma.

asistenta

MONTAJ GALERII,
LUSTRE SI APLICE

Va ajutam la orice aveti nevoie.